Aanmelden 2019.
Het is gelukt! Nadat er enige tijd versteken is, zijn we erin geslaagd voor jullie een compleet nieuwe website op te zetten. Nu worden er nog knoppen toegevoegd met een aantal foto’s uit 2017 en een eigen plek voor de “Haite Bliksem”, maar het belangrijkste werkt!
Het aanmelden staat online op de pagina. Doordat de oude pagina de geest gaf, waren we genoodzaakt de hele website opnieuw te bouwen. Hierdoor is er ook een iets ander aanmeldingsformulier.
Het heeft het idee van een online webwinkel alleen bent u bij ons natuurlijk niet aan kosten verbonden, tenzij u zich uiteraard aanmeld voor onze gezellige barbecue op de zaterdag avond. Wanneer u de aanmelding ingevuld heeft klikt u op “in winkelmand“, vervolgens kunt u de barbecue toevoegen indien gewenst. Hierbij hoeft u alleen maar het aantal personen in te vullen nadat u op de link heeft geklikt. Als dit gedaan is klikt u op de boodschappenwagen rechtsboven aan de pagina, u controleert de aanmelding en scrolt naar onderen totdat u “Doorgaan naar afreken” ziet. Op deze pagina vult u de gegevens verder in en drukt op “bestelling verzenden”.
Schroom niet en meld u aan voor 14 en 15 september voor Team Schildwolde Oldtimershow!