Aanmelden 2023.
Het is gelukt! Enige tijd is de website offline geweest. Hij draait weer.
Het aanmelden staat online op de pagina. Doordat de oude pagina de geest gaf, waren we genoodzaakt de hele website opnieuw te bouwen. Hierdoor is er ook een iets ander aanmeldingsformulier.
Het heeft het idee van een online webwinkel alleen bent u bij ons natuurlijk niet aan kosten verbonden, tenzij u zich uiteraard aanmeld voor onze gezellige barbecue op de zaterdag avond. Wanneer u de aanmelding ingevuld heeft klikt u op “in winkelmand“, vervolgens kunt u de barbecue toevoegen indien gewenst. Hierbij hoeft u alleen maar het aantal personen in te vullen nadat u op de link heeft geklikt. Als dit gedaan is klikt u op de boodschappenwagen rechtsboven aan de pagina, u controleert de aanmelding en scrolt naar onderen totdat u “Doorgaan naar afreken” ziet. Op deze pagina vult u de gegevens verder in en drukt op “bestelling verzenden”.
Schroom niet en meld u aan voor 9 en 10 september 2023 voor de 9e Unimog Team Schildwolde Oldtimershow!
Lukt het aanmelden niet via ons aanmeldformulier? Stuur dan mail met u naam,adres en woonplaats, welk voertuig u komt, aantal deelnemers en welke dagen u aanwezig bent op het evenement naar aanmelden@unimogteam.nl.l